Over Claudia

Over Claudia

Ik ben in 1971 geboren in Maastricht. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen gedaan en ben in 1999 afgestudeerd.
Ik heb deze praktijk sinds het jaar 2000 en ik begeleid mijn cliënten nu met net zoveel plezier als vanaf de dag dat ik begonnen ben.

Ik wil meer voor je betekenen dan alleen het geven van een voedingsadvies op maat. Want waarom eet je wat je eet? Ik ga op zoek naar de redenen van dat gedrag en coach je in het verbeteren hiervan. Zo kom je beter in je vel te zitten en gaat het volgen van het advies wat makkelijker.  Je kunt door middel van deze behandelwijze een beter resultaat boeken. Verder ben ik deskundig en onafhankelijk en wordt gewaardeerd om mijn luisterend oor, mijn eerlijkheid en geduld. Ook straal ik vertrouwen uit en oordeel ik niet over iets of iemand.

Om een goede diëtistische zorg aan cliënten te kunnen blijven bieden, ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD).
Ook sta ik in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit is verplicht voor diëtisten die dieetadvies geven. Om in dit register te kunnen blijven staan moet ik punten halen door middel van het volgen van scholingen en cursussen. Hierdoor houd ik mijn kennis ook up-to-date. Ik heb onder andere de post HBO cursussen diabetes, professioneel life coaching, motivational interviewing en cognitieve gedragstherapie gedaan. Verder heb ik de opleiding gedaan tot leefstijlcoach, heb ik me bijgeschoold op het gebied van voeding bij een prikkelbare darm en COPD.

Kortom je bent welkom met al jouw vragen rondom voeding. Maar ook met andere vragen kun je bij mij terecht.