Werkwijze

Maatwerk gericht op jouw persoonlijke situatie

In diëtistenpraktijk Annadal behandel ik alle soorten vragen over voeding. Samen met jou streef ik naar een haalbaar resultaat met persoonlijke begeleiding en advies op maat.  Jij bepaalt hoe de behandeling word ingericht. Gezamenlijk komen we tot doelen die bij jouw wensen passen.

Ik heb de mogelijkheid om je nog gerichter te begeleiden met je vragen en waar je  tegenaan loopt in de dagelijkse praktijk door breder te kijken dan voeding alleen. Ik kijk ook naar hoe je je leven inricht, hoe je over dingen denkt en waarmee je geconfronteerd wordt. Ik onderzoek hoe dit een rol kan spelen bij je voeding.

Het geven van meer achtergrond informatie van voedingskundige of medische aard kan een deel van de behandeling zijn. Het geeft je meer inzicht in het hoe en waarom van je eetpatroon. In mijn behandeling ben ik deskundig, onafhankelijk, bied ik een luisterend oor en neem ik de tijd voor je.

Direct toe te passen in de praktijk

Ik geef een advies dat persoonlijk is en aangepast is aan jouw situatie en wensen. Dit bereik ik door je leefsituatie, doelen, mogelijkheden en beperkingen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Voor ieder persoon is een advies over voeding en indien nodig je leefstijl anders. Ik vind het belangrijk dat de adviezen die ik je geef tijdens de consulten ook goed in jouw leven moeten passen en dat je meteen aan de slag kunt.