Diëtistenpraktijk Annadal gaat ZIVVER gebruiken voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

Vanaf 18 juni gebruikt Diëtistenpraktijk Annadal ZIVVER om de veiligheid van onze communicatie nog verder te verhogen. Regelmatig verstuur ik als diëtist privacygevoelige informatie via e-mail. Door een e-mail via ZIVVER te versturen, garandeer ik dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders behalve jij de inhoud van de e-mail kan lezen.

Wat merk je als cliënt m.b.t. het gebruik van ZIVVER?

Je kunt altijd rekenen op de service die je van mij gewend bent, plus de garantie dat de inhoud van het e-mailbericht alleen maar door jou gelezen kan worden. Privacygevoelige informatie willen we tenslotte niet met anderen delen. Als je een e-mail ontvangt die veilig via ZIVVER is verstuurd, open je een link die ZIVVER je toestuurt. Het is niet nodig een account aan te maken. En uiteraard zal ZIVVER je nooit reclame toesturen.

Hoe opent u een bericht die via ZIVVER is verstuurd?

Heb je een e-mail ontvangen van mij via ZIVVER? Dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Eventueel moet je hier ook nog een wachtwoord of sms-code invoeren. In dit filmpje zie je hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest.