Samenwerking met huisartsenpraktijken

Sinds geruime tijd werk ik veel samen met de huisartsenpraktijk van Dr. Karen Konings. Sinds 1 april heb ik zelfs bij haar in de praktijk op donderdagmiddag spreekuur. Verder krijg ik vaker verwijzingen van huisartsenpraktijk Theunissen, van de huisartsenpraktijken Annadal en Daalhof en van huisartsenpraktijk Maastricht. Een groot voordeel is dat cliënten gemakkelijker bespreekbaar gemaakt kunnen worden. Indien nodig kunnen we overleggen om cliënten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Als je een cliënt bent van een van deze praktijken en je hebt een diëtist nodig kun je naar mij vragen. Mijn praktijk bevindt zich ook in een gebouw met meerdere medische en paramedische disciplines.

Je staat er zelf vrij in om de keuze te maken naar welke diëtiste je wilt gaan. Dit geldt ook als er een diëtist bij je huisarts werkt en je hiernaar wordt doorverwezen.