Samenwerking met huisartsenpraktijken

Sinds geruime tijd werk ik veel samen met de huisartsenpraktijk van Dr. Karen Konings. Sinds 1 april 2018 draai ik spreekuren bij haar in de praktijk. Sinds 1 juli 2021 iedere dinsdag en woensdag. De spreekuur tijden vind je onder het kopje “Contact”. Verder krijg ik vaker verwijzingen van huisartsenpraktijk Pottenberg, van de huisartsenpraktijken Annadal en Daalhof en van huisartsenpraktijk Maastricht. Een groot voordeel van deze samenwerking is dat cliënten gemakkelijker bespreekbaar gemaakt kunnen worden. Indien nodig kunnen we overleggen en eventuele knelpunten bespreken. Als je een cliënt bent van een van deze praktijken en je hebt een diëtist nodig kun je naar mij vragen.

Mijn eigen praktijkruimte op de Annadal Campus bevindt zich in een gebouw met meerdere medische en paramedische disciplines. In de huisartsenpraktijk van Karen Konings werk ik samen met de huisarts, praktijkondersteuners, de fysiotherapeuten en verder iedereen die er werkzaam is.

Je bent er vrij in om de keuze te maken naar welke diëtiste je wilt gaan. Dit geldt ook als er een diëtist bij je huisarts werkt en je hiernaar wordt doorverwezen.